1.034.197

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Tündérujjak 1927. november

Magyar Kézimunka Ujság - III. évf. 11. szám

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Tündérujjak, Magyar Kézimunka Ujság szerkesztősége és kiadóhivatala
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 24 oldal
Sorozatcím: Tündérujjak
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nyomatott Korvin Testvérek grafikai intézetében, Budapest. Fekete-fehér fotókkal, illusztrációkkal. Kétoldalas mellékívet tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ismét karácsony lesz és ez nemcsak örömet, ajándékot jelent minden k. olvasónknak, hanem komoly kötelezettséget a "Tündérujjak" számára. Ha valahol igaz, hogy a mult kötelez, úgy lapunknál áll ez... Tovább

Előszó

Ismét karácsony lesz és ez nemcsak örömet, ajándékot jelent minden k. olvasónknak, hanem komoly kötelezettséget a "Tündérujjak" számára. Ha valahol igaz, hogy a mult kötelez, úgy lapunknál áll ez az igazság. Két esztendő karácsonyán keresztül kényeztettük el olvasóinkat. Nem panasz ez, inkább a jól végzett munka dicsekvő önérzete, hogy olyat tudtunk produkálni, amilyet magyar folyóirat eddig nem produkált.
Nyilvánvaló volt ugyanis a teendő: ismét juttatni kell valamilyen karácsonyi ajándékot, az előfizetői hűség és szeretetteljes ragaszkodás némi jutalmául. Az is nyilvánvaló volt, hogy haladni csak felfelé szabad és nemcsak kevesebbet nem szabad nyujtani, de maga a megállás is visszafejlődést jelentene!
Mert kettős volt a probléma: nagyobb értéket adni és valami ujszerűt nyujtani, olyat, ami tekintettel van olvasóink rétegződésére és hasznos, szép, gyönyörködtető annak, aki a díszes uri lakásban lakik, csakúgy, mint a szerény polgári hajlék asszonyainak. Olyannak kellett lenni az ajándékénak, hogy mágnásasszony és munkásnő egyaránt örömét lelje benne.
Azt hisszük: sikerült eltalálnunk. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv