1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vissza a jövőbe

Konferencia-sorozat az MSZP-SZDSZ-kormány programjának hatásairól (2002. május 29., június 1., június 5., június 8., Gellért szálló)

Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tisztelt Olvasó!
A Fidesz Magyar Polgári Párt és képviselőcsoportja konferenciasorozatot szervezett az MSZP-SZDSZ kormányprogramjának parlamenti vitáját követően Budapesten, a Gellért Szállóban. A... Tovább

Előszó

Tisztelt Olvasó!
A Fidesz Magyar Polgári Párt és képviselőcsoportja konferenciasorozatot szervezett az MSZP-SZDSZ kormányprogramjának parlamenti vitáját követően Budapesten, a Gellért Szállóban. A rendezvény célja az volt, hogy mind a média, mind az érdeklődők jobban megismerhessék a dokumentum valódi tartalmát és a Fidesz ezzel kapcsolatos véleményét. Az egyes konferenciák három fő területre koncentrálva elemezték a program hatásait, várható következményeit. Az előadások - ennek megfelelően - a gazdaságpolitika, a család- és szociálpolitika, valamint a kül-, a nemzet- és a biztonságpolitika kérdései köré csoportosítva tárgyalták a kormányprogram egyes fejezeteit. Az elemzés egyik fontos szempontja volt, hogy a polgári kormány által elért eredmények megtartása, továbbvitelének szándéka kiolvasható-e a programból. Az előadók megvizsgálták azt is, hogy a szocialisták és a szabaddemokraták választási kampányban elhangzott ígéreteiből mi került be a programba.
A konferencia-sorozat utolsó rendezvényén sor került a bal-liberális pártok programjainak összegzésére, összevetésére, a következtetések levonására. Minderről azonban nem tudunk teljes képet adni, hiszen a szerkesztés idején még nem állt rendelkezésünkre az összes előadás szövege. A hiányt a frakció Hírlevelében és honlapján pótoljuk. A most közreadott kiadványt - terveink szerint számos másik követi majd, amelyek beszámolnak a Fidesz-Magyar Polgári Párt álláspontjáról, rendezvényeiről. Ezeket eljuttatjuk a polgári oldal civil szervezeteihez, és mindenkihez, aki érdeklődik eziránt.
Véleményüket, megjegyzéseiket továbbra is várjuk a Fidesz Lendvay utcai központjában vagy a frakció címén. Vissza

Tartalom

Pokorni Zoltán: A kocsonya-programról 6
Fónagy János: Infrastruktúra alárendelt szerepben 12
Glattfelder Béla: A kiszámítható agrárpolitikáról 13
Turi-Kovács Béla: Hiányos a természetvédelem összképe 14
Mátrai Márta: A nyugdíjasok adósa az állam 16
Selmeczi Gabriella: Ami a programból kimaradt 18
Tállai András: Lakáspolitika 1994-2002 19
Németh Zsolt: Kétes ötletek a kormányprogram külpolitikai fejezetében 21
Simicskó István: A nemzet biztonsága 23
Farkas Flórián: A kisebbségek ügye pártok feletti 26
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv