1.034.970

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A franczia-magyar és magyar-franczia nyelv szótára I-III.

Dictionnaire francais-Hongrois et Hongrois-Francais

Szerző

Kiadó: Rautmann Frigyes
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 1.564 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Francia  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nyomtatta Wickens F. C. és fia nyomása, Budapest, 1880. A második kötetet kiadta a Pallas irodalmi és nyomdai részvénytársaság.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az egyetemes művelődés terjedésével nagyon érezzük egy jó franczia-magyar és magyar-franczia szótár hiányát. A franczia nyelv mind általánosabbá lesz hazánkban: az iskolák legnagyobb részében... Tovább

Előszó

Az egyetemes művelődés terjedésével nagyon érezzük egy jó franczia-magyar és magyar-franczia szótár hiányát. A franczia nyelv mind általánosabbá lesz hazánkban: az iskolák legnagyobb részében kötelező tantárgy, s az iskoláit kényszeríti reá az élet. Manapság nálunk csaknem attól mérik a műveltséget, hogy tud-e valaki franciául.
Ám a nyelvtanulásnak, - a nyelvben a tudásig haladásnak első föltételével nem birunk: nincsen jó franczia szótárunk. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A franczia-magyar és magyar-franczia nyelv szótára I-III. A franczia-magyar és magyar-franczia nyelv szótára I-III. A franczia-magyar és magyar-franczia nyelv szótára I-III. A franczia-magyar és magyar-franczia nyelv szótára I-III. A franczia-magyar és magyar-franczia nyelv szótára I-III. A franczia-magyar és magyar-franczia nyelv szótára I-III. A franczia-magyar és magyar-franczia nyelv szótára I-III. A franczia-magyar és magyar-franczia nyelv szótára I-III.

A borítók élei enyhén kopottak. A lapok sérülékenyek.

Állapot:
24.000 Ft
12.000 ,-Ft 50
60 pont kapható
Kosárba
konyv