1.031.442

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

43. Karácsonyi Művészeti Aukció

Polgár 2002. december 4-5/Árvetés december 4-5-ig/Kiállítás november 21.-december 3.-ig

Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Polgár Galéria és Aukciós Ház
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 181 oldal
Sorozatcím: Polgár Galéria és Aukciósház Művészeti Árverés
Kötetszám: 43
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a tartalomból:
A napokban azon vettem észre magam, hogy újra év vége van, és már a 2002. év karácsonyi aukciója itt kopogtat Galériánk ajtaján.
Most, ahogy megállok, és visszanézek az... Tovább

Előszó

Részlet a tartalomból:
A napokban azon vettem észre magam, hogy újra év vége van, és már a 2002. év karácsonyi aukciója itt kopogtat Galériánk ajtaján.
Most, ahogy megállok, és visszanézek az idei évünkre - bocsássa meg nekem - de elsőként egy személyes öröm, Dani fiam megszületése jut eszembe. Csak ez után következik minden más ez évben történt üzleti siker, mint például a tavasszal az országban először megrendezett Órakiállításunk és Árverésünk, vagy az aukciókon kívüli piac megerősödése.
Órakiállításunk annyira sikeres volt, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel jövő tavasszal újra megrendezésre kerül, csak egy kicsit másképpen.
De mielőtt ennyire előre szaladnánk az időben, had ajánljam Önnek karácsonyi katalógusunkat, mely egy kicsit más mint az eddigiek. Ebben a katalógusban pl. az előzővel szemben kevesebb a romantika és több a modernizmus. Így megpróbáljuk azon ügyfeleink igényét is kielégíteni, akik ehhez a stílushoz, és korhoz vonzódnak jobban, de természetesen nem hanyagoljuk el a korábbi korok mestereit sem.
Bízunk benne, hogy Ön is megtalálja az örömét azokban a tárgyakban, melyekkel eddig tőlünk hazavitt a gyűjteményébe, vagy a jövőben nálunk vásárol. Jövőre már a 15. évünket kezdjük, így a régi kapcsolatra tekintettel az új év hajnalán elsők között. Én is szeretnék Önnek jó egészséget, harmonikus és nyugodt életet kívánni, amiben talán az általunk kínált tárgyak is segíthetnek! Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv