1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Egy mondat az SZDSZ-ről

Szerző

Kiadó: Püski Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 88 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-9040-86-X
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a műből:
Az emberi társadalom fejlődésének folyamata korántsem egyenletes. Inkább úgy jellemezhetnénk, hogy ez egy szakadatlan felfelé ívelő, cikcakkos, megszakításokkal és hirtelen és... Tovább

Előszó

Részlet a műből:
Az emberi társadalom fejlődésének folyamata korántsem egyenletes. Inkább úgy jellemezhetnénk, hogy ez egy szakadatlan felfelé ívelő, cikcakkos, megszakításokkal és hirtelen és váratlan irányváltoztatásokkal gazdagon cifrázott eseménysorozat, amelynek egyetlen biztos karakterisztikuma, hogy a közvetlen jelenből a közvetlen jövőt meghatározó paramétereket nem lehet levezetni.
Ennek az az oka, hogy a társadalmi tényezők maguk is állandó változásnak vannak alávetve, így a jelenben megfogalmazott társadalmi elvárás nem felel meg az ezen a területen időközben bekövetkezett változásnak, mert a társadalmi elvárást kiváltó jelenségek maguk is csak szimptómák voltak, nem az igazi okai vagy következményei a társadalmi folyamatoknak.
Az elmondottak magyarázatául szolgáljon egy rövid példa.
... Vissza

Polgár József

Polgár József műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Polgár József könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv