1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Önzés és csalódás

A bennünk lakó árnyék

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Saxum Kiadó-Affarone Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 171 oldal
Sorozatcím: Mesterkurzus - Az élet dolgai
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 17 cm x 12 cm
ISBN: 963-7168-50-8
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Szívesen vagy egyedül? Nem? Állandóan programokat szervezel? Azonnal szükséged van háttérzenére, villogó képernyőre, folyton megszólaló telefonhívásokra?
Menekülsz a csend elől? Nem vagy elég jó társaság saját magadnak?
Van elég bátorságod ahhoz, hogy elfogadd és szeresd magad, úgy amilyen vagy? Mered-e karodban venni és ringatni a te egyetlen életedet? Mert tudnod kell: önmagad elutasítása csak gonosz pillanatokat szül. Az öngyűlölet mások gyűlöletét is elindítja benned. Önmagadon faragni, javítani csak az elfogadáson belül lehetséges. És másokat is csak akkor tudsz szeretni, ha ebből a szeretetből magadnak is jut. Fogadd el, hogy nem vagy angyal. Nem vagy tökéletes. Nem sétálsz végig makulátlan fehér ruhában az életen. Te sem, más sem. A bennünk rejtőző sötétségről, megvilágított személyiségünk árnyékáról szól a Mesterkurzus e kötetében a buddhista lelkész-filozófus Mireisz László, a klinikai pszichológus Várkonyi Zsuzsa és Popper Péter. Nem bántani akarnak, nem is vigasztalni.... Tovább

Fülszöveg

Szívesen vagy egyedül? Nem? Állandóan programokat szervezel? Azonnal szükséged van háttérzenére, villogó képernyőre, folyton megszólaló telefonhívásokra?
Menekülsz a csend elől? Nem vagy elég jó társaság saját magadnak?
Van elég bátorságod ahhoz, hogy elfogadd és szeresd magad, úgy amilyen vagy? Mered-e karodban venni és ringatni a te egyetlen életedet? Mert tudnod kell: önmagad elutasítása csak gonosz pillanatokat szül. Az öngyűlölet mások gyűlöletét is elindítja benned. Önmagadon faragni, javítani csak az elfogadáson belül lehetséges. És másokat is csak akkor tudsz szeretni, ha ebből a szeretetből magadnak is jut. Fogadd el, hogy nem vagy angyal. Nem vagy tökéletes. Nem sétálsz végig makulátlan fehér ruhában az életen. Te sem, más sem. A bennünk rejtőző sötétségről, megvilágított személyiségünk árnyékáról szól a Mesterkurzus e kötetében a buddhista lelkész-filozófus Mireisz László, a klinikai pszichológus Várkonyi Zsuzsa és Popper Péter. Nem bántani akarnak, nem is vigasztalni. Csak helyet kínálnak az önmagukról szóló, sokszor keserű igazságot is jó szívvel elviselő emberek között. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv