770.917

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A vetkőztető

Lerántjuk a leplet a Playboy volt főszerkesztőjének szereposztó díványáról

Szerző

Kiadó: Vinum Passum Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 191 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 963-218-332-0

Fülszöveg

Akarva-akaratlan-, a Playboy főszerkesztőjének élete két dologról szól: sztárokról és szexről. Némi túlzással ágyban dolgozik munkájából fakadóan Pósa Árpád is, aki nap, mint nap csinos és adakozó kedvű modellekkel találkozott. Ismeretlen lányok és sztárok mondtak el neki bizalmasan olyan dolgokat, amit egyébként eszükbe nem jutna újságíró előtt feltárni. Majd ugyanezen ismeretlen modelleket és sztárokat vetkőztette le a kamera előtt.
Vajon csak a kamera előtt?
Pósa Árpád négy éven át volt a magyar Playboy főszerkesztője. Előtte két esztendeig a CKM, utána egy évig a Penthouse szerkesztőségét irányította. Könyvében a hét év elképesztő sztorijait írja meg. Pikáns betekintést nyújt egy erotikus férfimagazin készítésének kulisszái mögé. Kalandok a feltörekvő modellekkel. Válogatások és fotózások. A sztárok vetkőztetése. Mi az igazság a retusálásokról? Ki miért vállalta és mennyit kapott érte? Partik a Playboy-palotában Los Angelesben. És partik Budapesten - hivatalosak és magánakciók.

Pósa Árpád

Pósa Árpád műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Pósa Árpád könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A vetkőztető
Állapot:
1.580 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba