821.647

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Rend-őr-köz-i-gazság (dedikált példány)

Szerző

Kiadó: Versus Duo Kft.
Kiadás helye: Szigethalom
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 351 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 22 cm x 14 cm
ISBN: 963-063-202-0
Megjegyzés: Posta Imre szerző által dedikált példány.

Fülszöveg

A kiemelt rendőri elit, a Köztársasági Őrezred szakembere volt. Még 2006 nyarán a cég vezetőjének írt, majd később Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek is megküldött tájékoztatói miatt fegyelmi határozattal bocsátották el a testülettől. A könyv valóban megtörtént események analógiájára támaszkodva, megrendítő őszinteséggel beszél a mai kor rendőrségéről, ügyészségeiről, politikusairól, összefonódásokról. Mindezt saját tapasztalataiba ágyazva, fanyar humorral és közérthető formában adja közre, fantáziát és rekeszizmokat megmozgató stílusban. A leleplező művet csak erős idegzetűeknek ajánljuk! Mellékhatásokért felelősséget nem vállalunk!

"...a felső vezetők gyakorlatilag egyetlen motivációja a saját ügyeinek intézése, s mindezt a cég védnöksége, fennhatósága alatt folytatva."

"Ez a hajó túlsúlyos, túlterhelt a vezetői visszaélésektől..."

"Szemléletváltásra, ehhez pedig az egyéni érdekek félresöprésére, morális megtisztulásra és a szakma színvonalának, a kiképzésnek a... Tovább

Posta Imre

Posta Imre műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Posta Imre könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Rend-őr-köz-i-gazság (dedikált példány) Rend-őr-köz-i-gazság (dedikált példány) Rend-őr-köz-i-gazság (dedikált példány) Rend-őr-köz-i-gazság (dedikált példány) Rend-őr-köz-i-gazság (dedikált példány)

A könyv kötése megtört.

Az előlapon a szerző, Posta Imre kézjegyével ellátott, névre szóló dedikációja látható.

Állapot:
4.840 ,-Ft
24 pont kapható
Kosárba