1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Paleolit gyorsételek hedonistáknak

Cukor-, glutén- és tejmentes fogások akár 5 perc alatt!

Szerző
Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Jaffa Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 216 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 978-615-5418-99-0
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Ki mondta, hogy egy gyorsétel nem lehet egészséges? Ebben a könyvemben közel száz, villámgyorsan és egyszerűen elkészíthető, egészséges étel receptjét találod, amelyek garantáltan nagy segítségedre lesznek a mindennapokban.
ízletes és rafinált fűszerezésű fogásokat varázsolhatsz az asztalodra akár öt perc alatt: paleo nutellát, fokhagymás lángost, sültszalonna-krémlevest, fullextrás óriáspizzát, fish & chipset, tojásos karfiolrizst, kókuszkrémes tekercset, pina colada desszerttálat, és még sok egyebet De a receptek között találsz ropogós héjú zsemlét, változatos reggeli kencéket, szaftos pecsenyét, aranybarnára pirult halpogácsát, karakteres mediterrán mártásvariációkat és villámgyors egytálételeket is - ami mindegyikben közös, az a fantasztikus ízvilág, határtalan életörömmel fűszerezve. És mindezt cukor-, glutén- és tejmentesen! Nem csodálkoznék, ha a paleolit konyha az egész család kedvencévé válna. És ha mindez nem lenne elég, megmutatom, hogy egy hétre előre főzve miként... Tovább

Fülszöveg

Ki mondta, hogy egy gyorsétel nem lehet egészséges? Ebben a könyvemben közel száz, villámgyorsan és egyszerűen elkészíthető, egészséges étel receptjét találod, amelyek garantáltan nagy segítségedre lesznek a mindennapokban.
ízletes és rafinált fűszerezésű fogásokat varázsolhatsz az asztalodra akár öt perc alatt: paleo nutellát, fokhagymás lángost, sültszalonna-krémlevest, fullextrás óriáspizzát, fish & chipset, tojásos karfiolrizst, kókuszkrémes tekercset, pina colada desszerttálat, és még sok egyebet De a receptek között találsz ropogós héjú zsemlét, változatos reggeli kencéket, szaftos pecsenyét, aranybarnára pirult halpogácsát, karakteres mediterrán mártásvariációkat és villámgyors egytálételeket is - ami mindegyikben közös, az a fantasztikus ízvilág, határtalan életörömmel fűszerezve. És mindezt cukor-, glutén- és tejmentesen! Nem csodálkoznék, ha a paleolit konyha az egész család kedvencévé válna. És ha mindez nem lenne elég, megmutatom, hogy egy hétre előre főzve miként spórolhatsz órákat és ezreseket, és segítek a legfontosabb alapanyagok listájának összeállításában is.
Szereted a finom ételeket, de nem kedveled a bonyolult recepteket? Nincs időd órákon át a konyhában robotolni? Szeretnél karcsúbb lenni, és fontos az egészséged? Bajban vagy a paleolit reggelikkel? Akkor ez a könyv neked szól. Fogadd szeretettel, és használd örömmel paleo fast food receptjeimet!
Vissza
Fülszöveg Kép

Posta Renáta

Posta Renáta műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Posta Renáta könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv