1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Methode Haeusser (nem teljes)

A Haeusser módszer - Selbstunterrichtsbriefe zur Erlernung der französischen Sprache/Önoktató nyelvi füzetek a francia nyelv elsajátításához

Szerző

Kiadó: J. Bielefelds Verlag
Kiadás helye: Freiburg
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 571 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német   Francia  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Vászon mappában, melyben 32 különálló füzet és két, egybekötött katonai szaknyelvi kiegészítő füzet található. Nem teljes, az 1. füzet hiányzik. A német rész gótbetűs.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Alábbi francia nyelvoktató kiadvány a Haeusser professzor által kidolgozott nyelvtanítási módszer szerint segíti az önálló nyelvtanulást, öntanulást. A mappában 32 különálló füzet található, melyekben a mindennapi élet összes területén előforduló szavakkal, kifejezésekkel ismeretet meg, mint pl. a család, ház, város, falu, idő, számok, időjárás, iskola, vasút, posta, zene, színház, stb. Az idegennyelvi szövegek alapját a párbeszédek képezik. A kurzusban helyt kapott az idegennyelvi levelezés anyaga is, levélmintákkal. Mivel a katonai területen nagy jelentőséggel bírt a francia nyelv, ezért a kiadványban 2 katonai szaknyelvi kiegészítő füzet is található egybe kötve a hadsereg és a haditengerészet számára.

Tartalom

francia, nyelvtanulás, önálló tanulás, módszer
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Methode Haeusser (nem teljes) Methode Haeusser (nem teljes) Methode Haeusser (nem teljes) Methode Haeusser (nem teljes) Methode Haeusser (nem teljes) Methode Haeusser (nem teljes)

A védőmappa kissé sérült, a 2. füzet borítója enyhén szakadozott.

Állapot:
5.480 Ft
2.740 ,-Ft 50
14 pont kapható
Kosárba
konyv