1.035.017

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az agyam eldobom

Nő pánikban

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Figyelem Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 250 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-615-5692-78-9
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tíz évvel ezelőtt váratlanul rosszul lettem. Nem tudtam, hogy miért érzem magam pocsékul, sőt, egyre pocsékabbul. Furcsa és ijesztő megélni az embernek - főleg egy „ide nekem az oroszlánt is"... Tovább

Előszó

Tíz évvel ezelőtt váratlanul rosszul lettem. Nem tudtam, hogy miért érzem magam pocsékul, sőt, egyre pocsékabbul. Furcsa és ijesztő megélni az embernek - főleg egy „ide nekem az oroszlánt is" típusúnak, aki imádja a tömeget, a mozit, a vásárolgatást, a fesztiválokat, a társaságot -, hogy félni kezd mindattól, ami addig a kikapcsolódást, a szórakozást jelentette számára.
Ez a napló a saját tapasztalataim alapján készült. Sajnos - vagy szerencsére - első kézből számolhatok be arról, hogy min megy keresztül a gyanútlan, civilizált, egészséges polgár, aki egyik napról a másikra rémes betegségek ijesztő tüneteit produkálja. Kizárólag az tudja, hogy mit érez egy pánikbeteg, aki maga is átélte a rohamot, a szorongást, illetve a félelemtől való félelmet.
Én úgy ismerem a pánikot, mint a tenyeremet. Átestem csaknem minden szakaszán, megjártam poklának számos bugyrát - szerencsére nem mindet. Annál korábban megtanultam kezelni. Vissza

Fülszöveg

Képes-e az ember egy kemény, embert próbáló pszichés nyavalya kellős közepén kinevetni saját magát?
R. Kelényi Angelika szerint igen, sőt, neki a gyógyulásban is segített, hogy öniróniává! szemlélte saját problémáját, Pedig nem volt könnyű dolga. Pánikbetegségének felbukkanása előtt nemcsak bírta a tömeget, de kereste is; kifejezetten boltkóros volt, a legsűrűbb szórakozóhelyeket kedvelte, és sosem mondott nemet a mozira, színházra. Aztán egyik percről a másikra mindettől félelem kerítette hatalmába.
Ezt a naplót saját tapasztalatai alapján jegyezte le, önsajnálat nélkül, nyersen, fanyar humorral.
Az agyam eldobom R. KELÉNYI ANGELIKA Terézanyu-díjas többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt író első könyve volt. A napló új ruhát kapott, és tartalma is jócskán kibővült valós, humoros, néha megdöbbentő részletekkel.
Az új kiadással az olvasók a szerző életének egy meghatározó szeletét vehetik a kezükbe.

R. Kelényi Angelika

R. Kelényi Angelika műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: R. Kelényi Angelika könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv