827.876

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Fényképek

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Osiris Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 220 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-379-662-8
Megjegyzés: Fekete-fehér fotóalbum.

Fülszöveg

Szigorúan rendezett albumot tart kezében az érdeklődő: kettőszáztizenhárom fekete-fehér fénykép; évszám, helyszín, a képen szereplő személyek neve, s valamennyin a költő, Radnóti Miklós.
Nemrég lett volna kilencvenéves, kortársunk, mondhatjuk, mégis már negyvenöt éve halott. A tragikus vég utólag rávetíti árnyékát az egész életre, életműre, pedig a képek másról szólnak. Életszeretetet, élni akarást tükröznek, erőt sugároznak, a teljes életet élő fiatal értelmiségi mindennapjait mutatják be; családi kirándulások, sítúrák, teniszpartik, egyetemi találkozók, szerelmes együttlétek, külföldi utak, játékos baráti összejövetelek elevenednek meg a fotókon.
Szenzáció a Radnóti-versek kedvelőinek és a szakmának: több tucat még soha nem közölt fényképet nézegethet az olvasó. Új életre kelnek a versek - a tátrai kirándulás, az istenhegyi kert, párizsi emlékek és a barátok: Bálint György, Hont Ferenc, Baróti Dezső, Ortutay Gyula, szalai Imre, Kollán Károly. Az amatőrök mellett olyan kiváló... Tovább

Radnóti Miklós

Radnóti Miklós műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Radnóti Miklós könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem