A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Zászlónk 1916. szeptember 15.

XV. évfolyam 1. szám

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Regnum Marianum-Egyesület
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 24 oldal
Sorozatcím: Zászlónk
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Megjelenik minden hó 15-én, júl. és aug. kivételével. Fekete-fehér képekkel illusztrált. A borítóterv Márton Lajos munkája. Nyomtatta az "Élet" Irodalmi és Nyomda Rt., Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
Az erdélyi rém
Mit mondjunk neked, édes erdélyi diákunk, testvérünk, midőn apáid ősi fészkéből kiriogatva, mezítláb, egy szál ruhában, csapzott hajjal, dúlt homlokkal földönfutóként... Tovább

Előszó

Részlet:
Az erdélyi rém
Mit mondjunk neked, édes erdélyi diákunk, testvérünk, midőn apáid ősi fészkéből kiriogatva, mezítláb, egy szál ruhában, csapzott hajjal, dúlt homlokkal földönfutóként látunk menekülni a háború lánglövelő réme elől?
Van itt a szavaknak egyáltalán jogosultsága? És ha van, miféle szavak legyenek azok? Fokozzuk-e a pusztulás utálatosságát, a menekülés szörnyűségeit? A gyötrelmeket visszaidézgetni minek?
Jer inkább keblünkre és pihenj meg szeretettel ölelő karjaink között egy kissé. Látod, mi veled érezünk és ha a mögötted szuszogó utálatos szörnyeteggel nem is végezhetünk - ez az érctorkú tábori "kutyák" dolga - de szíved zakatoló verését hallgathatjuk, csitithatjuk, fájásait enyhíthetjük. És ezt akarjuk is tenni. Kinek is tennők szivesebben, mint neked?! Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv