A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Rákbetegek diétáskönyve

Több mint 100 recept, mely segít az étkezési nehézségeket leküzdeni és az egészséget helyreállítani

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Golden Book Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 120 oldal
Sorozatcím: Diétás szakácskönyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 20 cm
ISBN: 963-8232-26-9
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Jelen könyv egy induló, új sorozatunk - melynek címe "Diétás szakácskönyvek" - első tagja.
A könyv legfőbb érdeme, hogy a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozás jegyében írták, s olyan változatos étrendet tartalmaz, melyet nemcsak a betegek, hanem a hozzátartozók is jóízűen elfogyaszthatnak.
Részletek a tartalomból:
Milyen kapcsolat van az étrend és a rákbetegség között?
Mi a zsírok, rostok, fehérjék, szerepe a táplálkozásban?
Mit jelent az egészséges étkezés?
Mely tápláléknak mi a szerepe?
Rágási, nyelési nehézségek és azok leküzdése.
Kiegészítő étrendi kezelések (Bristol diéta, makrobiotikus étrend, Gerson-diéta).
Receptek étkezési, nyelési nehézségben szenvedőknek a levestől a desszertig.
Ételajánlatok az egészséges táplálkozáshoz (A receptekben szereplő nyersanyagok és fűszerek a magyar háziasszonyok számára is hozzáférhetők.).
E könyv nyújtotta étkezési tanácsok és étrendi javaslatok, receptek az ételek elkészítésére vonatkozóan biztosítják a betegek számára is az élet... Tovább

Fülszöveg

Jelen könyv egy induló, új sorozatunk - melynek címe "Diétás szakácskönyvek" - első tagja.
A könyv legfőbb érdeme, hogy a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozás jegyében írták, s olyan változatos étrendet tartalmaz, melyet nemcsak a betegek, hanem a hozzátartozók is jóízűen elfogyaszthatnak.
Részletek a tartalomból:
Milyen kapcsolat van az étrend és a rákbetegség között?
Mi a zsírok, rostok, fehérjék, szerepe a táplálkozásban?
Mit jelent az egészséges étkezés?
Mely tápláléknak mi a szerepe?
Rágási, nyelési nehézségek és azok leküzdése.
Kiegészítő étrendi kezelések (Bristol diéta, makrobiotikus étrend, Gerson-diéta).
Receptek étkezési, nyelési nehézségben szenvedőknek a levestől a desszertig.
Ételajánlatok az egészséges táplálkozáshoz (A receptekben szereplő nyersanyagok és fűszerek a magyar háziasszonyok számára is hozzáférhetők.).
E könyv nyújtotta étkezési tanácsok és étrendi javaslatok, receptek az ételek elkészítésére vonatkozóan biztosítják a betegek számára is az élet egyik nagy élvezetét, az evést.
A könyvet nemcsak az érintettek, hanem ápolóik, hozzátartozóik és mindazok, akik az egészséges táplálkozás hívei, haszonnal forgathatják. Vissza

Tartalom

Köszönetnyilvánítás6
Ajánlás a magyar kiadáshoz (Dr. Moser Györgyné)7
Előszó az angol kiadáshoz8
Bevezetés9
Gyógyétrend és a rák10
Milyen kapcsolatban áll az étrend a rákkal?11
Étrend a diagnózis után18
Kiegészítő étrendi kezelések28
Receptek étkezési nehézségben szenvedőknek31
Levesek és előételek32
Főételek39
Pudingok és desszertek51
Sütemények63
Tápitalok68
Az egészséges táplálkozást szolgáló ételajánlatok76
Reggeli77
Előételek és levesek80
Főételek83
Desszertek115
Tárgymutató120
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Rákbetegek diétáskönyve Rákbetegek diétáskönyve
Állapot:
1.860 ,-Ft
9 pont kapható
Kosárba
konyv