A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az évszázad összeesküvése IV.

A Pirkadat Kör tetralógia negyedik kötete

Szerző
Fordító

Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 318 oldal
Sorozatcím: Az évszázad összeesküvése
Kötetszám: 4
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-370-641-1
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

David Camden 1900. január 1-jén született, évszázadgyermek. Súlyos teher nehezedik rá, mert az évszázadgyermekek mindig akkor születnek, amikor hajszálon múlik az emberiség sorsa.

A Pirkadat Kör titkos szövetség, amely ördögi terv végrehajtására kötelezte el magát: tizenkét tagja a 20. század során mindent elkövet, hogy alattomos manipulációival romlásba döntse az emberiséget. Úgy tűnik, már csak David Camden tud nekik megálljt parancsolni. Magányos vadászként, különleges képességek birtokában már tátongó réseket tudott ütni az összeesküvő testvériség körében, de a döntő győzelem mindeddig elmaradt. Egy váratlan segítség arra kényszeríti a "fehér farkast", hogy újra megtanulja, amit már láthatólag régen elfelejtett: megbízni valakiben és "csapatban vadászni". David keresztül-kasul beutazza a földgolyót, hogy ártalmatlanná tegye a megmaradt ellenségeket. Egyre fogy az idő, közeledik az évszázad vége. Már-már úgy tűnik, hogy ő és társai fogják a rövidebbet húzni, amikor kockázatos... Tovább

Fülszöveg

David Camden 1900. január 1-jén született, évszázadgyermek. Súlyos teher nehezedik rá, mert az évszázadgyermekek mindig akkor születnek, amikor hajszálon múlik az emberiség sorsa.

A Pirkadat Kör titkos szövetség, amely ördögi terv végrehajtására kötelezte el magát: tizenkét tagja a 20. század során mindent elkövet, hogy alattomos manipulációival romlásba döntse az emberiséget. Úgy tűnik, már csak David Camden tud nekik megálljt parancsolni. Magányos vadászként, különleges képességek birtokában már tátongó réseket tudott ütni az összeesküvő testvériség körében, de a döntő győzelem mindeddig elmaradt. Egy váratlan segítség arra kényszeríti a "fehér farkast", hogy újra megtanulja, amit már láthatólag régen elfelejtett: megbízni valakiben és "csapatban vadászni". David keresztül-kasul beutazza a földgolyót, hogy ártalmatlanná tegye a megmaradt ellenségeket. Egyre fogy az idő, közeledik az évszázad vége. Már-már úgy tűnik, hogy ő és társai fogják a rövidebbet húzni, amikor kockázatos lépésre szánja el magát. Magát a hatalmas Belialt hívja ki - anélkül, hogy valóban tudná, vajon hogyan lehet őt legyőzni... Vissza

Ralf Isau

Ralf Isau műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Ralf Isau könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv