1.036.057

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A pszichikus gyógyítás tudománya

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Hermit Könyvkiadó
Kiadás helye: Miskolc
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 114 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 963-9654-08-6
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ez a könyv tényekről szól, nem elméletekről. Szerzője a legkitűnőbb elméleteket is csupán munkahipotéziseinek tekinti, és addig használja fel őket, amíg újabb, jobb elmélet nem tűnik fel. A... Tovább

Előszó

Ez a könyv tényekről szól, nem elméletekről. Szerzője a legkitűnőbb elméleteket is csupán munkahipotéziseinek tekinti, és addig használja fel őket, amíg újabb, jobb elmélet nem tűnik fel. A legfontosabb - a lényeges: a tény, - az elmélet csupán eszköze a tények felderítésének. A legnagyobb kutatók, gondolkodók egyetlen elmélethez sem ragaszkodnak, még a nekik legkedvesebbhez sem, - bármikor készek elvetni, ha egy jobb mutatkozik, - akár ők maguk, akár mások fedezték azt fel. Ez a filozófia igazi szelleme.
Való igaz, ez a könyv dogmatikusnak látszik, azaz nem érvel, mert szerzője ezt a módot találta legmegfelelőbbnek, legcélravezetőbbnek, mentesnek mindenféle elméletszövevénytől és a viták futóhomokjától. Inkább vállalja tehát a dogmatizmus vádját, de a rábízott üzenetet azon a módon kívánja közölni önökkel, amely a legtöbbjükhöz jut el, tehát a leghasznosabb.
A tények, amelyeket e könyv közöl, igazak, - önök is be tudják bizonyítani ezt a gyakorlatban, ha követik az instrukciókat. S ez végül is több, mint bármilyen meggyőző, - de nem bizonyítható állítás.
Legjobban akkor használják a könyvet, ha tanításait azonnal elkezdik átvinni a gyakorlatba. Ne elégedjenek meg azzal, hogy megállapításaival intellektuálisan egyetértenek, - hanem lássanak munkához: cselekedjenek! Ez a módja annak, hogy hasznát vegyék a könyvnek, hogy megérje az árát.
A szerző hatalmas természeti erő kezelését adta önöknek, a többit önöknek kell megtenni. Az utat megmutatta, de lépni már önöknek kell. Kinyitotta az ajtót, a belépés már önökön múlik. Kérjük az olvasót, ismerkedjék meg mindegyik gyógyításmóddal e könyvben, mielőtt elhatározza, hogy melyiket szándékozik használni. A legbölcsebben az cselekszik, aki mindegyikből vesz egy kicsit és nem köti magát egy határozott módszerhez. Vissza

Fülszöveg

A szerző hatalmas természeti erő kezelését adta az önök kezébe, a többit önöknek kell megtenniük. Az utat megmutatta, de lépni már önöknek kell azon. Kinyitotta az ajtót, a belépés már önökön múlik.
Kérjük az olvasót, ismerkedjék meg mindegyik gyógymóddal e könyvben, mielőtt elhatározza, hogy melyiket szándékozik használni. A legbölcsebben az cselekszik, aki mindegyikből vesz egy kicsit és nem köti magát egy határozott módszerhez. Mindegyik mód jó, de lesznek olyanok, akik az egyik módszert megfelelőbbnek találják a másiknál. A szerző megmondja önöknek, hogyan válasszanak.
A könyvben leírt módokat használhatják az öngyógyításban még akkor is, ha a szöveg nem beszél erről. Tulajdonképpen az öngyógyítás valószínűleg a szerző legkedvesebb eszméje, hisz abban, hogy az ember véghez tudja ezt vinni saját magán és így, amennyire csak lehetséges, független marad.
Bízunk benne, hogy méltányolni fogják e könyv egyszerűségét, értékét és fontos instrukcióit átviszik a gyakorlatba.

Ramacharaka Yogi

Ramacharaka Yogi műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Ramacharaka Yogi könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv