A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Receptvarázs Évkönyv 2014

365 - Minden napra egy recept

Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Tarsago Magyarország Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 288 oldal
Sorozatcím: Receptvarázs évkönyv
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 22 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kiadónk a hagyományokhoz híven ebben az évben ismét csokorba gyűjtötte a TV Paprika Magazin előzi évi számainak legizgalmasabb receptjeit, s egy kötetben tárja őket az olvasó elé.
Megtartottuk a... Tovább

Előszó

Kiadónk a hagyományokhoz híven ebben az évben ismét csokorba gyűjtötte a TV Paprika Magazin előzi évi számainak legizgalmasabb receptjeit, s egy kötetben tárja őket az olvasó elé.
Megtartottuk a 2013-as évkönyv jól bevált formátumát, vagyis a recepteket a négy évszaknak és a tizenkét hónapnak megfelelően csoportosítottuk úgy, hogy igyekeztünk figyelembe venni a hozzávaló szezonjait is. Az egyes évszakokat ismét menüajánlóval, illetve menütervezővel zárjuk, hogy mindenki lejegyezhesse a számára legemlékezetesebb fogásokat.
Szinte minden évszakban szerepel egy-egy olyan oldalpár is, ahol tematikusan rendeztük a recepteket: így kerültek egymás mellé például a decemberi fejezetben az ehető ajándékok, a februáriban a konfitálással készülő ételek, az augusztusiban a görög ízeket idéző fogások, vagy az áprilisiban az újragondolt húsvéti klasszikusok.
Az egyes évszakokat színesítő kiemelt oldalpárok összeállításakor ezúttal az egészséges életmódra koncentráltunk: a fehér liszt, a finomított kristálycukor és az asztali só olyan alternatíváit ajánljuk, amelyek nem vagy kevésbé károsítják a szervezetet, és amelyek felhasználásával ugyanolyan ízletes étele készíthetők, mint a hagyományos alapanyagokból. Korunk egyik népbetegségével, a gluténérzékenységgel is foglalkozunk: a bemutatott gabonaféléket azok is biztonsággal fogyaszthatják, akiknek egyébkén kerülniük kell ezt a veszélyes fehérjét.
A kötet végén található menüválasztót idei évkönyvünkben praktikusabb, tárgyszavas mutató követi amely a leggyakoribb alapanyagok szerint sorolja fel a recepteket: aki például nem tudja, hogy mihez kezdjen a kertben termett rengeteg paradicsommal, egyszerűen üsse fel a paradicsom címszónál a kötet s máris válogathat a remekebbnél remekebb ételekből.
2014-ben is ínycsiklandó fogásokat, izgalmas kísérletezést és kellemes időzést kívánunk a konyhában. Vissza

Tartalom

Beköszöntő 5
TÉL
Decemberi receptek 10
Januári receptek 30
Édes feltörekvők 38
Nyírfacukor, stevia, pálmacukor, nádcukor
Februári receptek 54
Menüajánló 74
Menütervező 75
TAVASZ
Márciusi receptek 78
Áprilisi receptek 98
Az élet sói 104
Sópehely, asztali só, rózsaszín Himalája só, fekete hawaii só, sóvirág, só helyett
Májusi receptek 120
Menüajánló 140
Menütervező 141
NYÁR
Júniusi receptek 144
Júliusi receptek 166
Gabonák és hiedelmek 184
Amaránt, köles, quinoa, hajdina
Augusztusi receptek 190
Menüajánló 212
Menütervező 213
ŐSZ
Szeptemberi receptek 216
Örült jó őrlemények 226
Tönkölybúzaliszt, zabliszt, Graham-liszt, kukoricaliszt, szőlőmagliszt, kókuszliszt
Októberi receptek 238
Novemberi receptek 258
Menüajánló 280
Menütervező 281
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Receptvarázs Évkönyv 2014 Receptvarázs Évkönyv 2014 Receptvarázs Évkönyv 2014
Állapot:
5.480 Ft
2.050,-Ft 50 25
41 pont kapható
Kosárba
25% garantált kedvezmény!
Állapotfotók
Receptvarázs Évkönyv 2014 Receptvarázs Évkönyv 2014 Receptvarázs Évkönyv 2014 Receptvarázs Évkönyv 2014 Receptvarázs Évkönyv 2014 Receptvarázs Évkönyv 2014
Állapot:
5.480 Ft
2.870,-Ft 30 25
57 pont kapható
Kosárba
25% garantált kedvezmény!
Állapotfotók
Receptvarázs Évkönyv 2014 Receptvarázs Évkönyv 2014 Receptvarázs Évkönyv 2014

Szép állapotú példány.

Állapot:
5.480 Ft
4.110,-Ft 25
82 pont kapható
Kosárba
25% garantált kedvezmény!
konyv