kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Népszava Lap- és Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 190 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 21 cm x 15 cm |
| ISBN: | 963-322-034-3 |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér illusztrációkkal. |
| Előszó | 5 |
| A sütés-főzés alapfogalmai | 7 |
| Néhány szó a fűszerekről | 8 |
| A nyers koszt kedvelőinek | 12 |
| Levesek | 19 |
| Levesbetétek | 40 |
| Előételek | 45 |
| Egytálételek | 49 |
| Gombás ételek | 56 |
| Kukoricás ételek | 58 |
| Húsok | 60 |
| Vadhúsok | 80 |
| Disznóvágás | 84 |
| Szárnyasok | 88 |
| Hal | 93 |
| Saláták | 100 |
| Mártások, köretek | 105 |
| Pástétomok | 122 |
| Italok | 124 |
| Tészták | 126 |
| Krémek, mázak | 153 |
| Felfújtak, pudingok | 154 |
| Fagylaltok, parfék | 163 |
| Befőzés | 166 |
| Hasznos tanácsok | 179 |
| Tárgymutató | 183 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.