799.110

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Emlékek, képek, gondolatok

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Grafikus

Kiadó: Reich Károly Emlékalapítvány
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 44 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 32 cm x 24 cm
ISBN: 963-04-8724-1
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal, fotókkal. Angol nyelvű összefoglalóval a végén.

Fülszöveg

Ez egy rendhagyó könyv. Nem napló, nem önvallomás. Egy nagy művész, egy mélyen érző lélek kitárulkozása a világ félé, melyet élete végéig gyermeki naivitással, mindent megértő szeretettel szemlél. Felmerül a tündéri, természettel együtt élő gyermekkor, a fogékony, szép ifjúság, az örökké dolgos édesapa emléke és a lovak, igen, az imádott lovak, melyeket az ember mellett a világ legtökéletesebb teremtményeinek tart. Szereti az életet és az élet is szereti őt.
Nem költő, nem író, néha döcög a szó, de mindent átleng a szelíd férfibáj költészete. A mulandóságot is bölcs derűvel, délceg tartással veszi tudomásul. Átsétál egy másik dimenzióba és mi, akik vele és körülötte éltünk, csak köszönetet mondhatunk a sorsnak, hogy szeretett és szerethettük.

Reich Károly

Reich Károly műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Reich Károly könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem