857.430

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Reich Károly

Emlékek, képek, gondolatok

Szerző
Fordító
Grafikus
Fotózta

Kiadó: Reich Károly Emlékalapítvány
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 43 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  Angol 
Méret: 31 cm x 24 cm
ISBN: 963-04-8724-1
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.

Fülszöveg

Ez egy rendhagyó könyv. Nem napló, nem önvallomás. Egy nagy művész, egy mélyen érző lélek kitárulkozása a világ felé, melyet élete végéig gyermeki naivitással, mindent megértő szeretettel szemlél. Felmerül a tündéri, természettel együtt élő gyermekkor, a fogékony, szép ifjúság, az örökké dolgos édesapa emléke és a lovak, igen, az imádott lovak, melyeket az ember mellett a világ legtökéletesebb teremtményeinek tart. Szereti az életet és az élet is szereti őt. Nem költő, nem író, néha döcög a szó, de mindent átleng a szelíd férfibáj költészete. A mulandóságot is bölcs derűvel, délceg tartással veszi tudomásul. Átsétál egy másik dimenzióba és mi, akik vele és körülötte éltünk, csak köszönetet mondhatunk a sorsnak, hogy szeretett és szerethettük.

Reich Károly

Reich Károly műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Reich Károly könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem