Film témakörből 20% kedvezmény CSAK MA!

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Pernambucói éjszaka/Agrella emléke

Regény/Védőborítós példány

Szerző

Kiadó: Uj Idők Irodalmi Intézet RT. (Singer és Wolfner)
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 222 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nyomtatta a Pesti Lloyd-nyomda, Budapest.

Fülszöveg

Reményik sajátos, egyéni művészete nyilatkozik meg ezekben a különös, izglmas és meggondolkoztató történetekben. Az elsőnek fantasztikusan ható meséje azt bizonyitja, hogy mily tökéletlen és viszonylagos az embernek minden érzéklése: mennyire másnak látja két különböző néző, sőt különböző időpontban az ember maga is ugyanazokat az embereket.
A második, hasonlóan különös történetnek az a tanulsága, hogy mások bűne miatt szenvedni még mindig jobb, mint bűnt elkövetni.

Tartalom

Pernambucói éjszaka5
Nem is olyan rettenetes111
Agrella emléke169

Remenyik Zsigmond

Remenyik Zsigmond műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Remenyik Zsigmond könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Pernambucói éjszaka/Agrella emléke Pernambucói éjszaka/Agrella emléke Pernambucói éjszaka/Agrella emléke Pernambucói éjszaka/Agrella emléke Pernambucói éjszaka/Agrella emléke Pernambucói éjszaka/Agrella emléke Pernambucói éjszaka/Agrella emléke Pernambucói éjszaka/Agrella emléke Pernambucói éjszaka/Agrella emléke Pernambucói éjszaka/Agrella emléke Pernambucói éjszaka/Agrella emléke Pernambucói éjszaka/Agrella emléke Pernambucói éjszaka/Agrella emléke Pernambucói éjszaka/Agrella emléke Pernambucói éjszaka/Agrella emléke

A védőborító kissé szakadozott, a borító elszíneződött. A lapélek enyhén foltosak. A címlapon tulajdonosi bejegyzés látható.

Állapot:
1.900 ,-Ft
10 pont kapható
Kosárba