1.034.855

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kivonatos ismertető anyag - Az aloe csodája

Válassza a szabadságot

Szerző
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 86 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az Aloe az írott történelemben először Kr. e. 1500 táján jelent meg. Az ebből az időből származó feljegyzésekben említést tesznek egy sokoldalú "csodanövényről", amelyet napjainkban a nyugati... Tovább

Előszó

Az Aloe az írott történelemben először Kr. e. 1500 táján jelent meg. Az ebből az időből származó feljegyzésekben említést tesznek egy sokoldalú "csodanövényről", amelyet napjainkban a nyugati világban Aloe vera néven ismernek. Általános gyógyhatása és egészségügyi alkalmazásai miatt az Aloe vera rendkívül keresett növénnyé vált, és a korai gyógyítási módszerek megbecsült tagjává vált.
A növény a korai kultúrákban különböző neveken vált ismertté, amelyek közül egyik-másik mosolyra készlet, másoknak mélyértelmű jelentésük van, azonban mindig komoly és elismerést kifejező jelentéssel bíznak. Spanyolul az Aloe neve Savila, szanszkritul Chrita-Kumari, kínaiul Lu-hui, portugálul Erva Barbosa, Indiában Musabbar néven ismerik, jamaicai neve single bible, japánul Isha-Irasu (ami annyit jelent: nincs szükség orvosa), vietnami nyelven lo hoi, malajziai elnevezése Lydia Byah (ami nagynéni-nyelvet vagy krokodil-nyelvet jelent), görögül, latinul, olaszul, németül, oroszul, franciául és hawaii nyelven pedig Aloe.
Napjainkban Amerikában a növényt általában Aloe Barbadensis Miller néven említik. Vissza

Rex G. Maughan

Rex G. Maughan műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Rex G. Maughan könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv