1.031.317

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Cikkcakk az utcán újra

Kicsit Nagyobbak Közlekedési Könyve

Szerző
Szerkesztő
Grafikus
Lektor

Kiadó: VIVA Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 28 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 26 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Szülők!
A Kicsik Közlekedési Könyve után most a Kicsit Nagyobbak Közlekedési Könyvét tartják a kezükben. Természetesen ezt is a gyerekeknek ajánljuk, azzal a kéréssel, hogy ha lehet,... Tovább

Előszó

Kedves Szülők!
A Kicsik Közlekedési Könyve után most a Kicsit Nagyobbak Közlekedési Könyvét tartják a kezükben. Természetesen ezt is a gyerekeknek ajánljuk, azzal a kéréssel, hogy ha lehet, közösen is forgassák. Az Önök segítsége, együttműködése ugyanis elengedhetetlenül fontos a gyerekek biztonságos közlekedésre nevelésében. A gyerekek ugyanis az Önök mintáit követik.
A kicsit nagyobbakkal kicsit több a gond is. Az óvodásokhoz képest a kisiskolások már önállóbbak, egyre többet tartózkodnak kísérő nélkül az utcán. Míg korábban Önök fogták a kezüket, vigyáztak biztonságukra, most az a fontos, hogy megtanítsák a gyerekeket a veszélyek felismerésére, elkerülésére, a közlekedési partnerekkel való együttműködésre.
A helyzetet tovább bonyolítja, hogy a gyerekek nemcsak gyalogosként, hanem kerékpárosként is részt vesznek a közlekedésben. Ehhez pedig a megfelelő technika és rutin mellett újabb közlekedési ismeretekre is szükségük van.
Ebben a kis füzetben különféle gyakorlatokat ajánlunk, de szeretnénk gyorsan hozzátenni, hogy bármiféle közös séta, kirándulás alkalmas lehet arra, hogy bemutassák, gyakorolják a helyes viselkedést. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Cikkcakk az utcán újra Cikkcakk az utcán újra Cikkcakk az utcán újra
Állapot:
980 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba
konyv