1.031.442

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Titok - The Secret

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Édesvíz Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 198 oldal
Sorozatcím: The Secret - A titok tanítóinak könyvtára
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-528-998-1
Megjegyzés: Színes illusztrációkkal, fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Egy évvel ezelőtt az életem romokban hevert. Halálra dolgoztam magam, hirtelen elveszítettem az édesapámat, munkahelyi és családi kapcsolataimon pedig zűrzavar uralkodott. Akkor még nem sejtettem,... Tovább

Előszó

Egy évvel ezelőtt az életem romokban hevert. Halálra dolgoztam magam, hirtelen elveszítettem az édesapámat, munkahelyi és családi kapcsolataimon pedig zűrzavar uralkodott. Akkor még nem sejtettem, hogy ez az óriási kétségbeesés hozza majd el életem legnagyobb ajándékát.
A Nagy Titok tárult fel előttem - az élet Titka. Az első bepillantást egy százéves könyv adta, amelyet Hayley lányom nyomott a kezembe. Elkezdtem kutatni A Titok után. Alig hittem a szememnek, amikor láttam, ki mindenki tudott róla. Sorra bukkantak elém az emberiség történetének legnagyobb figurái: Platón, Shakespeare, Newton, Hugo, Beethoven, Lincoln, Emerson, Edison, Einstein.
Azon tűnődtem, vajon miért nem tud erről mindenki. Égető vágyat éreztem, hogy megosszam A Titkot a világgal, ehhez pedig kortárs segítőtársakat kerestem, akik szintén ismerik. Vissza

Fülszöveg

Nemzedékről nemzedékre örökítették, mohón sóvárogtak utána, elvesztették, ellopták, hihetetlen pénzekért adták-vették. Az évezredes Titok tudói olyan történelmi nagyságok voltak, mint Platón, Galilei, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein és még sok más feltaláló, teológus, tudós és elismert gondolkodó. De most végre fellebben róla a fátyol.
"Ha megismered A Titkot, megtudod, hogyan érhetsz el és tehetsz magadévá bármit, amit csak szeretnél. Igaz valód tárul fel előtted. Rájössz, hogy micsoda nagyszerű dolgok várnak rád az életben." - a Bevezetésből.
A Titok filmes változatáról a www.thesecret.tv internetes honlapon olvashatsz angol nyelven.

Tartalom

Előszóix
Köszönetnyilvánításxiii
Fellebben a fátyol1
A Titokról egyszerűen27
Hogyan használd A Titkot?45
Hatékony módszerek71
A Pénz Titka95
A Párkapcsolatok Titka113
Az Egészség Titka125
A Világ Titka141
A Te Titkod155
Az Élet Titka177
Életrajzok185

Rhonda Byrne

Rhonda Byrne műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Rhonda Byrne könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv