1.035.483

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Dough - DVD-vel

Simple Contemporary Bread

Szerző
Fotózta

Kiadó: Kyle Cathie Limited
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 160 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 25 cm x 23 cm
ISBN: 978-1-85626-762-5
Megjegyzés: DVD-melléklettel. Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


This award-winning book is an invaluable and beautiful guide on how to make simple contemporary bread. Richard Bertinet brings back the fun to breadmaking with his practical and easy approach so you will never want to buy a supermarket loaf again. He uses a method of 'working' the dough rather than 'kneading' it, allowing air and therefore lightness to prevail so you don't create that well-known home-made brick bread.
The five chapters start with a basic bread - White, Olive Oil, Brown, Rye and Sweet - and from this 'parent' dough you can bake a vast variety of breads really easily. There are breads for every occasion - bake a pile of scones for tea, make pizza dough with the kids or friends, impress your guests with puff balls for supper, knock up a tantalising focaccia for an informal lunch or treat yourself to a honey and lavender loaf for breakfast - the choices are endless as once you've mastered a 'parent' dough you can experiment with your own favourite flavours.
Making... Tovább

Fülszöveg


This award-winning book is an invaluable and beautiful guide on how to make simple contemporary bread. Richard Bertinet brings back the fun to breadmaking with his practical and easy approach so you will never want to buy a supermarket loaf again. He uses a method of 'working' the dough rather than 'kneading' it, allowing air and therefore lightness to prevail so you don't create that well-known home-made brick bread.
The five chapters start with a basic bread - White, Olive Oil, Brown, Rye and Sweet - and from this 'parent' dough you can bake a vast variety of breads really easily. There are breads for every occasion - bake a pile of scones for tea, make pizza dough with the kids or friends, impress your guests with puff balls for supper, knock up a tantalising focaccia for an informal lunch or treat yourself to a honey and lavender loaf for breakfast - the choices are endless as once you've mastered a 'parent' dough you can experiment with your own favourite flavours.
Making any of these imaginative breads is bound to lighten your mood and brighten your meal. Vissza

Tartalom


Vissza

Richard Bertinet

Richard Bertinet műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Richard Bertinet könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv