A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Életem legjobb kutyájának igaz története

Szerző
Fordító

Kiadó: Magyar Könyvklub
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 189 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 19 cm x 12 cm
ISBN: 963-547-345-1

Fülszöveg

Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer vadászt szimpatikusnak, vadásztörténeteket nem visszataszítónak találjak. Rick Bass történeteit érdemes meghallgatni. Bölcsesség van bennük, igazi természetszeretet, egy értelmiségi felelősségtudata, és hozzá Bass, mint minden rendes ember, kutyabolond, kóbor korcsok megmentője és telivér vadászkutyák szerelmese. Colter hozott össze minket, a kajla kutya. Bass vadászott vele, és könyvet írt róla, én fordítás közben szerettem meg.
Colter fajtájára nézve barna pointer, egy híres kiképző szerint zseniális tehetség, nem is való egy ilyen amatőrnek, mint a gazdája. Colter gyors és erős, fáradhatatlan, mindent tud, amit egy vadászkutya csak tudhat. Még azt is megbocsátja gazdájának, hogy az rosszul lő, és tíz esetből többnyire tízszer elhibázza a jelzett madarat. Gazdája pedig megbocsátja neki, hogy Colter igazi rosszcsont. Colter képes rá, hogy elszáguldjon és hetedhét határon túl nyargaljon boldogan a vad nyomában, faképnél hagyva a gazdit. Colter... Tovább

Rick Bass

Rick Bass műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Rick Bass könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem