A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Szívből, színből igazán

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 316 oldal
Sorozatcím: Szivárvány kör
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 21 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-399-259-3

Előszó

Részlet a könyvből:

"A féltékenység sava alattomos lassúsággal kúszott fel Alex torkán. Az ablakból, ahol ült, tökéletesen rálátott a napozóágyakra - talán éppen ezért választották ezt a helyet.... Tovább

Fülszöveg

Szeress akkor is, ha fáj!
Egy különös szerelmi háromszög különösen szép története.
Alex úgy szeret valakit, mint az életét, számára nélküle nincsenek holnapok. De vajon bevallhatja ezt az érzést? Vagy minden tönkremegy? Mi ez az erős kapcsolat köztük? Szeretet, vagy valami más, valami több?
Patrik keresi az útját az életben. Anyja halála és apja hideg távolságtartása mélyen megsebezte. Fél a szeretettől, és fél a szerelemtől, számára minden hatalmi játszma. De mi lesz vele, ha elveszíti azt, aki a legfontosabb? Ki a legfontosabb?
Lilla bármit megtenne Patrik vonzalmáért. Harcol a fiúért, és úgy érzi, őt illeti. Ám Lilla Alex húga, aki mélyen szereti a bátyját is, és nem akarja elveszíteni.
Lélegzetelállítóan szép, szívbe markoló regény szerelemről, másságról és útkeresésről.
Engedd be a szerelmet, és légy az, aki vagy!

Róbert Katalin

Róbert Katalin műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Róbert Katalin könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem