839.055

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Küzdelem az Éj Könyvéért

Fantasztikus játékkönyv, melyben te vagy a főhős!

Szerző
Fordító
Grafikus

Kiadó: Cherubion Könyvkiadó
Kiadás helye: Debrecen
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 200 oldal
Sorozatcím: Harcos Képzelet Játékkönyvek
Kötetszám: 4
Nyelv: Magyar 
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 963-7841-11-3
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.

Fülszöveg

Csak kinyitod ezt a könyvet, és egy csodálatos világ tárul fel előtted: Cherubion az, ahol furcsa teremtmények mászkálnak, ahol sárkányok csapnak össze helikopterekkel és gonosz mágusok térítik el a géppuskák golyóit. Ezúttal az eltűnt mágus, Kevanaar elveszett naplóját kell megszerezned, s ha ez sikerül, igen érdekes fejleményeknek lehetsz tanúja. Végy a kezedbe ceruzát, papírt, radírt meg három dobókockát, és máris kezdődhet a könyv utáni hajsza!
Fantasztikus játékkönyv! Légy te a főhős!
Jöjj, lépj be a képzeletharcosok sorába, s cselekedj belátásod szerint. döntsd el te, harcolsz, menekülsz, varázsolsz vagy ravaszkodsz, s milyen eszközöket használsz a Smaragd Virágának megszerzésére!
Ha sikerrel végig akarod játszani ezt a rejtélyekkel teli, kalandos történetet, fortélyosnak kell lenned, megfontolni döntéseidet, s észben tartani, hogy bár a szerencse segíthet a kockadobásoknál, nem biztos, hogy mindig te vagy az erősebb...
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Küzdelem az Éj Könyvéért Küzdelem az Éj Könyvéért Küzdelem az Éj Könyvéért Küzdelem az Éj Könyvéért Küzdelem az Éj Könyvéért Küzdelem az Éj Könyvéért Küzdelem az Éj Könyvéért

A borító kissé elszíneződött, sérült, töredezett. A lapélek és néhány lap foltos. Néhány oldalon színes sorkiemelések láthatóak.

Állapot:
1.540 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba