A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Holcroft küldetése 1-2.

Szerző
Fordító

Kiadó: Orex Bt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 552 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 12 cm
ISBN: 963-8126-06-x
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

"A Brit Titkosszolgálat egyik régi emberének, Peter Baldwinnak, elmetszették a torkát New Yorkban. Utoljára a fiával beszélt. Egy Graff nevű férfit meggyilkoltak Rióban: a fia előtte megfenyegette. A Karibi-szigeteken ma meghalt egy építőmérnök, akinek szintén elmetszették a torkát. Bizalmas üzeneteket továbbított Noel Holcroftnak Riótól Párizsig, mindenhová. Holnap reggel egy Miles nevű New York-i nyomozót fognak meggyilkolni a nyílt utcán..."
"... Az őt jelenleg foglalkoztató ügy dossziéjának tartalmát kissé megváltoztatjuk, a tárgya azonban változatlan marad: Noel Holcroft. Noel lelki nyugalma szempontjából talán jobb is lenne, ha inkább megölnénk. Az életét már úgyis tönkretette. - Von Tiebolt még magasabbra emelte a pisztolyt, azután lassan kinyújtotta a karját, és megcélozta az asszony fejét. - Láthatja, Mrs. Holcroft, minket nem lehet megállítani. Mindenütt ott vagyunk."

Robert Ludlum

Robert Ludlum műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Robert Ludlum könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Holcroft küldetése 1-2. Holcroft küldetése 1-2.
Állapot:
2.380 Ft
1.780,-Ft 25
12 pont kapható
Kosárba
25% garantált kedvezmény!
konyv