A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Árész-határozat

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: I. P. C. Könyvek Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 553 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 12 cm
ISBN: 978-963-635-430-5
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Uganda nyugati részén, a helyi gerillavezér likvidálására kiküldött amerikai speciális osztagot lemészárolják az egyébként békés földművesek. A támadásról készült videofelvételen jól látszik, ahogy nemcsak a férfiak, hanem a nők és a gyermekek is eszelős dühvel, természetfeletti erővel és sebességgel vetik magukat a katonákra, akiket valósággal ízekre tépnek, miközben ők maguk szemlátomást sem fájdalmat, sem félelmet nem éreznek.
A Covert-One első számú emberét, Jon Smith ezredest, a hadsereg mikrobiológusát küldi a helyszínre, hogy derítse ki, mi rejlik az eset hátterében, és szerezzen bizonyítékot egy veszélyes, évszázadok óta szunnyadó parazita létére, amely a gazdatestbe kerülve tébolyodottságot okoz.
A helyzetet súlyosbítja, hogy a parazitát már a terroristák is ismerik - sőt életben tartják, és kísérleteznek vele. Ráadásul titokban az iráni titkosszolgálat vezetője is megérkezett Ugandába, hogy megszerezze ezt a biológiai fegyvert, amellyel végzetes csapást mérhet a Nyugatra.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv