1.034.198

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Janson vállalása

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: I.P.C. Könyvek Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 619 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 978-963-635-455-8
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Paul Janson, miután maga mögött hagyta a kormányzati titkos ügynökségek világát, új küldetést talált magának: mesterlövész társával, Jessica Kincaiddel összefogva munkaképtelenné vált volt ügynökök rehabilitálásának szenteli magát, és alapítványán keresztül segít nekik új, erőszaktól mentes életet kezdeni.
Ő maga pedig elhatározza, hogy már csak akkor vállal el egy megbízást, ha a küldetés teljesítésével valóban jó célt szolgál. Amikor egy kis szigetország partjainál, a víz alatt minden képzeletet felülmúló, óriási olajkészletet találnak, a páratlanul értékes lelőhely feletti rendelkezés jogának megszerzéséért több, egymással konkuráló nemzet és cég száll harcba, kihasználva, hogy az országban hatalomváltás zajlik, és teljes a káosz. Jansonnak és Kincaidnek rá kell döbbennie, hogy a legbonyolultabb feladatuk éppen annak eldöntése, vajon tényleg a jó oldalon állnak-e.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv