799.123

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Janson küldetése/Az utolsó ígéret/Kísért a múlt/A kutya különös esete az éjszakában

Válogatott könyvek

Fülszöveg

Janson küldetése
Paul Janson úgy hitte, végleg leszámolt titkos ügynöki múltjával, mégis kénytelen visszatérni a kémkedés világába, amikor Novák Pétert, a milliárdos mecénást terroristák rabolják el, és azzal fenyegetőznek, hogy kivégzik. Janson kiváló csapatot állít össze, ám miután a kiszabadítási akció szörnyű tragédiába torkollik, az ő élete kerül komoly veszélybe. Egyedüli reménye az, ha sikerül minél hamarabb kiderítenie az igazságot a történtekről.

Az utolsó ígéret
Eliana a szívére hallgatva maga mögött hagyja az Egyesült Államokat, és férje szülőhazájába, Olaszországba, a meseszép Toscanába költözik. Kisfiuk születését követően azonban egyre inkább eltávolodnak egymástól, és Eliana jóformán egyedül viseli gondját a súlyosan asztmás gyermekeknek. Egy napon új bérlő bukkan fel az otthonukként szolgáló villában, és az Amerikából érkezett titokzatos idegen nem várt fordulatot hoz a nő életébe.

Kísért a múlt
Egy éjszaka Maine állambeli kisváros, Winter's End seriffje egy... Tovább

Tartalom

Robert Ludlum: Janson küldetése6
Richard Paul Evans: Az utolsó ígéret174
John Rickards: Kísért a múlt294
Mark Haddon: A kutya különös esete az éjszakában454
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Janson küldetése/Az utolsó ígéret/Kísért a múlt/A kutya különös esete az éjszakában Janson küldetése/Az utolsó ígéret/Kísért a múlt/A kutya különös esete az éjszakában

A lapélek elszíneződtek, foltosak.

Állapot:
1.230 ,-Ft
18 pont kapható
Kosárba