A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A sziget 1-2.

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 520 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 963-07-0310-6
Kiadóra való feliratkozás

Fülszöveg

Az író ezúttal távoli történelmi múltba nyúl vissza, s a regény megírásához egy XVIII.századi izgalmas epizód,a Bounty nevű angol hajón lezajlott véres lázadás adta az ihletet. Merle azonban a históriai tényt csak ürügyül használta fel, egyébként nagyszerű képzeletére hagyatkozott, és a cselekményt kedvére alakította. A messzi óceániai szigeten lezajló történet feszültsége egy pillanatra sem lankad, az olvasó a szó szoros értelmében nem tudja letenni a könyvet: olyan epikai sodrása van, mint a legjobb Dumas vagy Jókai-műveknek.
Az ifjú vagy a felnőtt, a kezdő vagy ínyenc olvasót mindvégig leköti az önkéntes angol hajótöröttek és a nyíltszívű, de önérzetes tahitiak küzdelme, és elbűvöli a déltengeri szigeten lejátszódó történet, az író remek jellemábrázoló ereje, a tragikus jeleneteket is fűszerező humora. A könyv mégsem pusztán színes, izgalmas kalandregény, megrázza, felkavarja az olvasót.

Robert Merle

Robert Merle műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Robert Merle könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A sziget 1-2. A sziget 1-2. A sziget 1-2. A sziget 1-2. A sziget 1-2. A sziget 1-2.

A védőborítók enyhén kopottak, szakadtak, elszíneződtek. Az első kötet kötése megtört.

Állapot:
980 ,-Ft
15 pont kapható
Kosárba
Akár 10-100% kedvezménnyel!