A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Halhatatlan szerelem

Az idő nem vár, de a szerelem örök.

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: INTERCOM Nemzetközi Kulturális Szolgáltató Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 220 oldal
Sorozatcím: InterCom könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 963-02-9471-0
Kiadóra való feliratkozás
Sorozatra való feliratkozás

Fülszöveg

1939.
Daniel McCormick berepülőpilóta a két háború közötti évek utolsó fenegyereke. Szereti az életet és az élet szereti őt - karrierje meredeken ível felfelé és lángoló érzelemmel birtokolja egy gyönyörű lány, Helen szívét. Daniel tudja, hogy lassan illene megkérni szerelme kezét, de addig halogatja a döntést, míg egy szép napon kétségbeesetten rá kell döbbenjen: végleg elkésett. Helen egy utcai baleset következtében kómába esik, és az orvostudomány akkori állása szerint szinte semmi esély a felélesztésre.
A berepülőpilóta bánatában élete legkétségbeesettebb döntéseként az önkéntes tetszhalált választja és kísérleti nyúlnak szegődik egy tudósbarátja hibernációs kísérleteihez. Sikerül is elaltatni, de egy orvosi műhiba következtében csak több, mint ötven év múlva, 1992-ben ébred föl.
Viszonylag könnyen heveri az első sokkokat, de az igazi kaland csak akkor kezdődik, amikor találkozik elhunytnak hitt szerelme lányával...

Robert Tine

Robert Tine műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Robert Tine könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem