1.035.018

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Sámán útján

Auf dem weg des Schamans/Képregény

Szerző

Kiadó: Magánkiadás
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 110 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Német  
Méret: 23 cm x 17 cm
ISBN: 963-650-045-2
Megjegyzés: Képregény.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

"Ez a képregény egy sámánutazás leírása, regényes útleírás. Belső események kivetülése, a lelki valóság testi valóságbeli leképződése. E lapok szemlélete megköveteli a készen kapott képek kiszínezését, átélését.
Testágyból éledő kristályosan felcsillanó sejtelmek, fémesen tükröző ösztön. Indásan burjánzó vagy sivatagos érzelmek és akarások őrszelleme. Állati tulajdonságokban megtestesülő képességek, a törzs lelkének állatai, rokonító isa. A benső hármas tájhoz, e-, alsó- és felső-világhoz alkalmazott személyre szóló térkép senkinek sem áll rendelkezésére; a téren és időn kívüli, igenlést és tagadást nem ismerő robotpilótánkra, tenmagunkra kell hagyatkoznunk. Először gondolatok jönnek és képzetek, aztán elmennek, megritkul a fény és a sötéten át, az érzéseket is vetkezve, a véttelen gyorsulást is túlélve világossággá zuhanunk.
Amikor a lélek kozmikus sebességet vált, elvész a figurativitás. Színképek téresnél lényegibb formaváltozékonyságából kell olvasnunk."

Rőczei György

Rőczei György műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Rőczei György könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv