1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Olvasógyakorlatok

Első félév/1. osztályosoknak

Szerző
Grafikus
Lektor

Kiadó: ROMI-SULI Könyvkiadó és Továbbképző Műhely Kft.
Kiadás helye: Mogyoród
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 59 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 21 cm
ISBN: 963488-163-7
Megjegyzés: Színes illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A kötet felépítése az "Olvasni tanulok" betűsorrendjéhez igazodik. Mivel jelentősen megnöveli mind az olvasás-mind az írásgyakorlás mennyiségét, jó lehetőséget kínál a differenciált... Tovább

Előszó

A kötet felépítése az "Olvasni tanulok" betűsorrendjéhez igazodik. Mivel jelentősen megnöveli mind az olvasás-mind az írásgyakorlás mennyiségét, jó lehetőséget kínál a differenciált tanulásszervezés mindennapi megvalósításához. Egy-egy betűcsoporthoz általában 4-4 oldalnyi feladatsor tartozik. Ebből 3-3 oldalon legtöbbször olyan gyakorlatok szerepelnek, melyek a tanulandó betűcsoport valamennyi betűjének felismerését feltételezik. Ezért ezeket az oldalakat többnyire az Olvasókönyvre támaszkodó betűismertető órák után közvetlenül érdemes elsőseink kezébe adni. Több olyan gyakorlattípust tartalmaz, mely a jelenleg használatos munkafüzetekben nemigen fordul elő. Ebből a kínálatból természetesen válogatni érdemes, s nem tanácsos minden elsőssel minden feladatot végigcsinál(tat)ni.
Azt tanácsoljuk, csak a legszükségesebb segítséget adjuk a feladatmegoldáshoz, mert a képes jelek, a gyakorlatok ismétlődése, az elhelyezés ismerőssége miatt a gyerekek többsége igen hamar eligazodik a füzetben, s nagyfokú önállósággal képes munkálkodni.
Ebben a füzetben szavak, szószerkezetek írásáig és mondatok olvasásáig jutnak el az elsősök. Rövid szövegekkel a 2. félévi olvasógyakorlatban találkozhatnak... Vissza

Tartalom

A I-Í M U-Ú4
S O-Ó E6
L V Á10
T Z Ö-Ő14
R K É18
N B Ü-Ű22
Sz J26
C G30
P Gy34
F Cs38
D Ny42
H Ty46
Zs Ly50
Dz Dzs W54
X Y Q55
Rajzold le a szavak jelentését!56
Rajzold le a szókapcsolatok jelentését!57
Rajzold le a mondatok jelentését!58
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv