1.035.019

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Gulliver Törpeországban

Swíft nyomán irta és a képeket rajzolta Róna Emy

Szerző
Grafikus

Kiadó: Palladis R.-T. Kiadása
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 44 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 26 cm x 19 cm
ISBN:
Megjegyzés: Róna Emy színes és fekete-fehér, egész oldalas és szövegközti rajzaival illusztrálva. Rajzos táblával, melyet szintén az illusztrátor készített. Mojsza János könyvnyomdája nyomása, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

Egyszer volt, hol nem volt, talán még az Operenciás Tengeren is jóval tul lehetett... a kéklő nagy hegyóriások mögött, de a világ végétől pár mérföldnyivel mégis idébb...... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

Egyszer volt, hol nem volt, talán még az Operenciás Tengeren is jóval tul lehetett... a kéklő nagy hegyóriások mögött, de a világ végétől pár mérföldnyivel mégis idébb... volt egy ország, amit ugy hivtak, hogy Angolország. Ennek a nagy országnak egy kicsiny falujában éldegélt vagy kétszáz esztendővel ezelőtt öt nyakigláb fiával, egy Gulliver nevü gazdaember.
Az öt nagy legény közül a harmadik egy szép napon kiváncsi lett arra, hogy a dimbes-dombos faluvégen tul is világ-e a világ. Menten elhatározta hát, hogy meg is tapasztalja, aztán mert rettentő nagy sóvárgás támadt benne az orvosi mesterség irányában, ugy gondolta, hogyha világnak indul, egy szuszra azt is megtanulja. Evégből elbucsuzott övéitől és nyakába akasztotta lapos tarisznyáját. Lapos volt biz' az, mert hát Gulliver gazdának nemigen akadt a ládafiában valami sok fölösleges tallérja, amit a fiának adhatott. A fiu fogta a vándorbotot és nagy léptekkel és nagy reménységgel indult el a város irányába... Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv