1.034.801

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Fekete pénz

Szerző
Fordító

Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 329 oldal
Sorozatcím: Európa Krimi
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 10 cm
ISBN: 978-963-07-8708-6
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Lew Archert, a magánnyomozót különös feladattal bízza meg egy hoppon maradt, gazdag vőlegény: tudja meg, miért hűltek ki iránta menyasszonya érzelmei, és kicsoda az a nemrég felbukkant új udvarló, akibe Ginny, úgy látszik, fülig belehabarodott. Ez az idegen francia arisztokratának vallja magát ott a napfényes kaliforniai üdülővároskában, és nem is rí ki a sok pénzes amerikai közül, mert alighogy betoppant, százezer dollárt helyezett letétbe a bankban. Eleinte mindenki elhiszi, hogy Charles de Gaulle titkosrendőrei elől menekül az ifjú gavallér, de Lew Archer mélyebbre ás, és kideríti, hogy Francis Martel nem új fiú a környéken, sőt köze van egy hét évvel azelőtti helybeli halálesethez meg egy rakás szerencsejáték-adóssághoz is. És amint a magánnyomozó közelebb jut a megoldáshoz, ismét szaporodni kezdenek a hullák.
Ross Macdonald (1915-1983) Agatha Christie-hez és Raymond Chandler-hez hasonlóan elnyerte az Amerikai Krimiírók Szövetségének Nagymester-díját.

Ross MacDonald

Ross MacDonald műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Ross MacDonald könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv