Minikönyvek témakörből 20% kedvezmény CSAK MA!

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A tajgavadász hagyatéka

Szerző
Fordító
Grafikus

Kiadó: Szlovákiai Szépirodalmi Könyvkiadó
Kiadás helye: Pozsony
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 307 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 25 cm x 18 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.

Fülszöveg

A végtelen vadászmezőkön címmel megjelent nagysikerű vadász- és halásztörténetei után ezúttal regénnyel mutatkozik be a szerző a magyar olvasóközönségnek.
Egy leningrádi geológus szibériai száműzetése alatt országos jelentőségű kincsre bukkan a tajgában. A kincset a fia címére írt homályos tartalmú végrendeletben a felszabadítandó orosz népre hagyományozza. A fiú elesik az első világháborúban, így hát évek múltán - a végrendelet és egy Puskin-kötetben talált rejtélyes feljegyzés birtokában - az ugyancsak geológus unoka indul el a tajga feltáratlan, istenhátamögötti ősrengetegébe, hogy megtalálja és az immár felszabadult népnek átadja nagyapja hagyatékát.
Az expedícióba néhány orosz és tunguz vadászbarátja mellett részt vesz a főhős leendő menyasszonya, valamint a szerző is. Az úttalan utakon vonuló expedíció számtalan életveszélyes vadászkalandot él át, a kincs elkaparintására törekvő banditák is megtámadják - míg annyi viszontagság után célhoz ér.
A szerző a szemtanú és aktív... Tovább

Tartalom

Utazás Szibériába5
Az őserdő árnyai67
Eleven ékszerek123
A Szurungan-hegység kincse243

Rudolf Luskac

Rudolf Luskac műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Rudolf Luskac könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem