1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kim

Regény

Szerző
Fordító

Kiadó: Tolnai Nyomdai Műintézet és Kiadóvállalat Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félbőr
Oldalszám: 317 oldal
Sorozatcím: Világhírű regények
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Tolnai Nyomdai Műintézet és Kiadóvállalat R.-T. nyomása.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Bevezető sorokat írni Rudyard Kipling művéhez szinte felesleges; patinás nevének csengése már ötven esztendeje bong szerte a nagy világban.
De időszerűvé teszi két esemény: először, hogy csak... Tovább

Előszó

Bevezető sorokat írni Rudyard Kipling művéhez szinte felesleges; patinás nevének csengése már ötven esztendeje bong szerte a nagy világban.
De időszerűvé teszi két esemény: először, hogy csak néhány hónappal ezelőtt költözött el az élők sorából, lelke minden bizonnyal ott pihen az általa megénekelt Őserdő-Paradicsomban; másodszor, időszerűnek tartottuk az olvasó elé hozni a szerző egyéniségét, mikor legigazabb, legegyénibb művét veszi kézbe.
A 90-es esztendőkben, Viktória angol királynő történelmi korszakában, mint ifjú, 17 éves volontőr kezdte a szédítő magasságokba ívelő ujságírói pályát. Hirtelen, meteorszerűen "ugrott ki" a névtelen, szürke riporterségből és pályája magasabbra, egyre magasabbra ívelt, míg neve az igazi írófejedelmek sorába (Nobel-díj, 1907) iktatódott. Honoráriuma is fejedelmi volt: Amerikában soronként egy dollárt kapott! Míg a roppant nagy angol irodalmi termelésben egyre többen és többen maradtak le, Kipling ama kivételesek közé tartozott, akik mindig az élen haladtak. A legelsők közé tartozott. Bátran mondhatjuk: egyedül álló. Hírnevét a "Dzsungel-történetek" című munkája alapozta meg, örök időkre nevezetessé tette nevét. Vissza

Rudyard Kipling

Rudyard Kipling műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Rudyard Kipling könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Kim Kim Kim Kim Kim Kim

A borító kopott, a kötés megtört.

Állapot:
2.240 ,-Ft
11 pont kapható
Kosárba
konyv