836.415

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Könnyű & gyors angol

Quick & Easy English

Szerkesztő

Kiadó: STB Kiadó
Kiadás helye: Kistarcsa
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 239 oldal
Sorozatcím: Könnyű & gyors
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  Angol 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-615-8010-43-6
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.

Előszó

Az angol nyelv, akárcsak mint egy XXI. századi lingua franca, kikerülhetetlenül körülvesz bennünket. Belé botlunk az utcán, a plakátokon, a térképpel felénk közeledő turista szavaiban, utazáskor,... Tovább

Fülszöveg

Jelen kötet hagyományos, jól bevált módszert ötvöz újabb szemlélettel, kontrasztív módon, végig a magyar nyelvtan jellegzetességeivel párhuzamosan magyarázza az angol nyelvi sajátosságokat, hogy érthetőbb lehessen a különbség a nyelvi gondolkodásmódban, hogy tudjunk angolul gondolkodni. Ezt segítik elő a nyelvtani példamondatoknak keretet adó történetek, szituációk, melyekből a nyelvtani magyarázatok kiindulnak. A sok táblázat segít, hogy a szabályok és kivételek ne elriasztó, memorizálhatatlan betűhalmazként tornyosuljanak, hanem könnyen átláthatóak legyenek, és hogy gyorsan felfedezhető legyen a bennük rejlő logika és kiszámíthatóság. A különböző feladatok az elmagyarázott nyelvtan és az újabb, esetleg még ismeretlen szókincs aktiválására (a leckék végén lévő szólista segít), gyakorlatban való kipróbálására ad lehetőséget, mely a megoldókulcs használatával könnyen ellenőrizhetővé válik.
Az első kötet, melyet kezében tart az olvasó, hasznára lehet kamasznak és felnőttnek, teljesen... Tovább
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem