1.034.879

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

I. Magyar Számítógépes Grafika és Geometria Konferencia

Budapest, 2002. május 28-29.

Szerző

Kiadó: NJSZT-GRAFGEO
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 219 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol  
Méret: 29 cm x 20 cm
ISBN: 963-420-718-9
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal és fotókkal. Angol nyelvű tartalomjegyzékkel. További szerzők a könyvben.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Előszó Két évvel ezelőtt alakult meg a Számítógépes Grafika és Geometria Szakosztály a Neumann János Számítógéptudományi Társaság keretén belül (http://www.iit.bme.hu/~szirmay/grafgeo.htm). A... Tovább

Előszó

Előszó Két évvel ezelőtt alakult meg a Számítógépes Grafika és Geometria Szakosztály a Neumann János Számítógéptudományi Társaság keretén belül (http://www.iit.bme.hu/~szirmay/grafgeo.htm). A szakosztály szakmai fórumot biztosít a számítógépes grafika, a geometriai modellezés és a kapcsolódó területeken folyó tudományos kutatások és fejlesztések ismertetésére, valamint új számítógépes termékek bemutatására. Céljai közé tartozik lehetőséget nyújtani az ezen a szakterületeken tevékeny kutatók, fejlesztők, egyetemi oktatók és hallgatók találkozására, a szakmai tapasztalatcserére, valamint a folyamatban levő munkák és az elért eredmények megismertetésére, megvitatására.
Először tartjuk meg a számítógépes grafikával és geometriával foglalkozó szakemberek széleskörű találkozóját az Első Számítógépes Grafikai és Geometriai Konferenciát az NJSZT Számítógépes Grafika és Geometria Szakosztálya, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Irányítástechnika és Informatika Tanszéke és a Számítás-technikai és Automatizálási Kutatóintézet Geometriai Modellezés Laboratóriuma szervezésében. A szervezők szándéka szerint a konferencia kiváló lehetőséget biztosít a fenti célkitűzések megvalósítására. A másfél napon át tartó rendezvényen elhangzó több mint 30 szakmai előadás a magyarországi kutatások és fejlesztések átfogó képét nyújtja. Előadások hangzanak el a képanalízis, a modellrekonstrukció, a valósághű megjelenítés, az emberi animáció, a vizualizáció és virtuális valóság területéről. Külön örömünkre szolgál, hogy a konferenciát sikerült összekapcsolni a Leonardo SNS. Kft. által szervezett, az animációs és grafikai stúdiók seregszemléjét jelentő 3D nappal, és a render.hu honlap grafikai versenyének díjkiosztásával.
Konferenciánkat elsősorban a hazai kutatók részére szerveztük, így a nagy számú angol nyelvű cikk mellett magyar nyelven is elfogadtunk publikációkat, és az előadásokat is mindkét nyelven meg lehet tartani. Ennek ellenére, mind a konferencia programbizottságában mind pedig a szerzők között megjelentek külföldön dolgozó, de magyar kötődéssel is rendelkező kutatók, többek között Japánból, Romániából, Oroszországból, Ausztriából, Hollandiából, Franciaországból, Spanyolországból és az Egyesült Államokból.
Jelen kiadvány az Első Magyar Számítógépes Grafika és Geometria Konferencia elfogadott cikkeit tartalmazza. A beérkezett cikkeket a programbizottság tagjai értékelték, amelynek alapján az elfogadásról döntöttünk. A szerzők a bírálatokat figyelembe véve több körben átdolgozták cikküket. Ezen kiadvány a szerzők és a programbizottság közötti birkózás eredménye, amelyért mindkét felet köszönet illeti. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv