1.035.017

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A kebelbarát

Regény

Szerző

Kiadó: Magyar Kereskedelmi Közlöny Hírlap és Könyvkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 190 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 17 cm x 11 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nyomatott Tolnai Világlapja Nyomdai Műintézete váltakozó (variabilis) körforgógépen, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:
A Long Island City-ben egyszerű házacskám volt, melyben feleségemmel és anyósommal laktam együtt. Szerény tőkénk, melyet első helyen betáblázva, ingatlanokra adtunk kölcsön,... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:
A Long Island City-ben egyszerű házacskám volt, melyben feleségemmel és anyósommal laktam együtt. Szerény tőkénk, melyet első helyen betáblázva, ingatlanokra adtunk kölcsön, felmentett a megfeszitett munka kényszere alól, tehát ily módon egész kényelmesen járhattam ügynöki foglalkozásom után. Irodám a vasbetonból készült felhőkarcolók egyikének legfelső emeletén volt, melyek New-York huszonharmadik utcájától északi irányban zárják el vízszintesen a láthatárt.
Irodám szomszédságában egy olyan szép férfi lakott, kihez hasonlót életemben még alig láttam volt. A felvonók egyikében vagy az előcsarnokban sokszor találkoztam vele és gyors mozdulataival gyakran láttam őt elhaladni ajtóm előtt. Arca mindig merengő, komoly kifejezéssel birt, jóformán soha sem mosolygott. Sötét, nagy szemeinek tekintete olyan élénk és átható volt, hogy szinte kényelmetlenül éreztem magamat, ha váratlanul találkoztunk. Tekintete azonban soha sem nyugodott hosszú ideig valakin. Gyorsan keresztüljárta az ember lelkét s azután másfelé fordult.
Ez az érdekes ember látszólag kevesekkel érintkezett. Csak egyszer láttam, hogy a márvány előcsarnokban egy idegen ur köszönt neki. Ez alkalommal, mialatt ismeretlenem szintén megemelte kalapját, észrevettem, hogy meglehetősen hosszú, sötét gesztenyeszínű haja vöröses fényben játszik.
Vissza

Tartalom

A kebelbarát3
A Stop-park titka44
A pénzhamisítókkal átélt kaland79
A Maitland-eset111
Várás159
A bomlott óra165
Az örökzöld171
A regény vége183

S. M. Gardenhire

S. M. Gardenhire műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: S. M. Gardenhire könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv