1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Jégre születtek

Szerző
Szerkesztő
Róla szól

Kiadó: G-ADAM Stúdió Könyv és Lapkiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 176 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 978-963-08-2205-3
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Döbbent csend ülte meg a Budapest Sportarénát azon a bizonyos áprilisi estén. Pillanatokkal azelőtt jutott el a korong Szuper Levente kapujába. Több tízezer magyar szurkoló (és természetesen a... Tovább

Előszó

Döbbent csend ülte meg a Budapest Sportarénát azon a bizonyos áprilisi estén. Pillanatokkal azelőtt jutott el a korong Szuper Levente kapujába. Több tízezer magyar szurkoló (és természetesen a játékosok) álma foszlott szerteszét hirtelen: nem jutottunk fel az A-csoportba.
Mégis mindannyian, akik a lelátón ültünk (és talán minden magyar sportrajongó) úgy éreztük, hogy valamivel gazdagabbak lettünk. Újra együtt örülhettünk, izgulhattunk, átélhettük a sport szenvedélyét egy kiváló magyar csapatért szorítva. Ott, akkor döntötte el kiadónk, hogy A CSAPATRÓL, e kiváló sportemberekről és nem utolsósorban a fantasztikus szurkolókról a feljutás elmaradása ellenére is egy minden szempontból egyedi és minőségi kiadványt jelentet meg - éppen olyat, amilyen maga a magyar jégkorong-válogatott.
Könyvünk első részében a szapporói csoda óta eltelt időszakot elevenítjük fel: a zürichi és a ljubljanai világbajnokság visszatekintésén túl a budapesti hoki vb eseményeit élheti át újra a kedves Olvasó eleddig még nem publikált csodálatos sportfotók segítségével.
Kötetünk második felében a jelenkori magyar válogatott 10 legnépszerűbb és legkarizmatikusabb egyéniségével olvashatnak exkluzív interjút, amelyben nem csak sportpályafutásukról beszélnek meglepően nyílt őszinteséggel, hanem magánéletükről is. Ezen fejezetet szintén egyedi fényképek színesítik a sportolók családi fényképalbumából. Remélem, hogy e kiadványunkkal mi is hozzájárulhatunk a sportág népszerűsítéséhez, ön pedig, kedves Olvasó a kötet megvásárlásával a magyar jégkorong jövőjéhez!
Jó szórakozást, kellemes olvasást kívánok!
Budapest, 2011. október
Galambos Ádám
kiadóvezető, szerkesztő Vissza

Tartalom

I. harmad
Az elmaradt Kánaán 8
II. harmad
A valóra vált álom 16
III. harmad
Népünnepély az Arénában 32
Horváth András:
Olasz meló 48
Kovács Csaba:
Family Guy 62
Ladányi Balázs:
A magyar „bullterrier 72
Palkovics Krisztián:
"Testvér" nélkül 84
Sofron István:
Csiszolt gyémánt 96
Szélig Viktor:
Dr. Rock & Roll 108
Szuper Levente:
Mindig főszerepben 120
Tokaji Viktor:
Újjászülető harcos 134
Vas János - Vas Márton:
Valami Amerika 146
Eredménylajstrom
A válogatott mérkőzései 164

S. Tóth János

S. Tóth János műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: S. Tóth János könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv