1.035.018

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A főzés alapkönyve

Minden, amire egy kezdőnek szüksége van, hogy megtanuljon jól főzni

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Magyar Könyvklub
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 168 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 24 cm
ISBN: 963-547-716-3
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az evés élvezet! De a főzés is! Ez a könyv megmutatja, hogyan tanulhatunk meg gyorsan jól főzni, mire figyeljünk a vásárlásnál, tárolásnál és tálalásnál. Több mint 100 kedvenc receptje szerez örömet azoknak, akik többre vágynak annál, hogy csak jóllakjanak.

Tartalom

Alapvető tudnivalók4
Az evés élvezet6
Okosan vásárolni8
Hűvös alapok10
Alapvető élelmiszerkészlet12
A gyors 1714
Ételkészítés18
Főzés bő vízben20
Kíméletes főzés22
Párolás és gőzölés24
Hirtelen sütés26
Lassú sütés és pörkölés28
A wok és az olajban sütés30
A fantasztikus 1432
Alapvető receptek36
Tészta, burgonya és egyebek38
Tudnivalók40
Receptek42
Saláták és levesek64
Tudnivalók66
Receptek68
Mártások és krémek84
Tudnivalók86
Receptek88
Halak100
Tudnivalók102
Receptek104
Húsok116
Tudnivalók118
Receptek120
Zöldségek132
Tudnivalók134
Receptek136
Édességek148
Tudnivalók150
Receptek152
A nem alapfokú lexikon162
Tárgymutató164
Impresszum168
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv