kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Minerva Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 209 oldal |
| Sorozatcím: | Minerva Kis Szakácskönyvek |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 16 cm x 11 cm |
| ISBN: | 963-223-333-6 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
| Előszó | 5 |
| A sajtokról általában | 9 |
| A sajt szerepe táplálkozásunkban | 12 |
| A sajtkészítés művészete | 15 |
| Egy kis kóstoló | 21 |
| A sajt országútjain | 24 |
| Hazai ízek | 34 |
| A joghurt története, avagy hogyan készül a tarhó | 38 |
| A varázslatos fondü | 42 |
| Variációk a pizzára, avagy ahol a tányért is megeszik | 47 |
| Néhány szó a túróról | 50 |
| Fűszerezett vajak | 51 |
| Hogyan kerül(jön) a sajt az asztalra? | 53 |
| Receptek | 56 |
| A Tejipari Vállalatok Trösztje termékismertetője | 168 |
| A tej és tejtermékek dietetiai szerepe | 193 |
| Betűrendes tartalommutató | 207 |