kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Alexandra Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Pécs |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 192 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 22 cm x 16 cm |
| ISBN: | 963-368-307-6 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
| Bevezető | 4 |
| A kezdetek | 6 |
| A sajtkészítés tudománya és művészete | 9 |
| Állatok, fajták, tej | 10 |
| Termőföld és flóra | 13 |
| A sajtkészítés | 14 |
| Friss sajtok | 19 |
| Natúr sajtok | 47 |
| Lágy sajtok | 59 |
| Félkemény sajtok | 77 |
| Kemény sajtok | 107 |
| Kékpenészes sajtok | 145 |
| Sajtkülönlegességek | 165 |
| Sajtok kiválasztása és vásárlása | 173 |
| Tökéletes sajttál összeállítása | 174 |
| Sajt a konyhában | 176 |
| Bor és sajt | 178 |
| Egyéb tejtermékek | 180 |
| Mítoszok és tévhitek | 182 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.