| Kiadó: | Tejipari Vállalatok Trösztje |
|---|---|
| Kiadás helye: | |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 26 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 28 cm x 20 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrált. |
| Egy sajtszelet és ami benne van | 1 |
| Miből állnak a sajtok? | |
| Pótolhatatlan aminosavak | 2 |
| Könnyen emészthető zsírok | |
| Kalcium és foszfor | 3 |
| Vitaminok | |
| Dicsérő szavak a sajtról | 4 |
| Egy kis hazai sajtkóstoló - történelmi "sajtvidék" | 6 |
| A sajt szerepe étkezésünkben | 7 |
| Hol és hogyan tároljuk a sajtot? | 8 |
| A sajtok bolti tárolása | |
| Sajtról sajtra | 9 |
| Kemény sajtok | |
| Ementáli (Pannónia) sajt | |
| Parmezán sajt | |
| Félkemény sajtok | 10 |
| Trapista sajt | |
| Balaton sajt | |
| Edámi sajt | |
| Füstölt sonkasajt | 11 |
| Gouda sajt | |
| Hajdú sajt | |
| Köményes sajt | |
| Lajka sajt | 12 |
| Márványsajt | |
| Mosonmegyei csemege (Ilmici) sajt | |
| Óvári sajt | 13 |
| Parenyica (Szalagsajt) | |
| Szekszárdi csemege sajt | |
| Tenkes és Baranya sajt | |
| Lágy sajtok | 14 |
| Göcseji csemege sajt | |
| Kamamber sajt | |
| Vadász sajt | 15 |
| Anikó és Pelsó sajt | |
| Ömlesztett sajtok | |
| Hogyan készül a sajt? | 17 |
| A tejoltó titka | |
| Mi történik a sajtkádban? | 18 |
| Prés alatt | 19 |
| Sófürdőben úszva | |
| Érik a sajt | |
| Vendégvárás - vendéglátás | 21 |
| Hogyan tálaljuk fel a sajtot? | 22 |
| Néhány recept | 24 |
| Sajtkrémes szendvics | |
| Sajtos rakott kenyér | |
| Sajtos, sörös szendvics | |
| Sajtos, sülthúss szendvics | |
| Sajtos, virslis szendvics | |
| Rántott sajt almával | |
| Római rántott sajt | |
| Sajtfelfújt | 26 |
| Sajtgolyók |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.