| Kiadó: | Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Vállalat |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 117 oldal |
| Sorozatcím: | Szakmai Kiskönyvtár |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 24 cm x 17 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | 520 példányban jelent meg. |
| Bevezetés | 5 |
| A saláták élettani jelentősége, gasztronómiai szerepe | 6 |
| A salátakészítés általános szabályai | 7 |
| A saláták alapvető ízesítőanyagai és fűszerei | 7 |
| Kevésbé ismert zöldségfélék | 10 |
| Salátaöntetek (dresszingek) | 12 |
| Nyers saláták | 15 |
| Főtt saláták | 34 |
| Kevert és különleges saláták | 61 |
| Gyümölcssaláták | 91 |
| Savanyúságok | 96 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.