775.488

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Az élet megoldóképlete

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Libri Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény papírkötés
Oldalszám: 365 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-310-559-7

Előszó

Részlet a könyvből:

- Volt már pszichológusnál?
- Minek mennék oda? Nem a lelkem fáj, hanem a hasam.
- Pedig magának semmilyen tünete nincs. Ez egészen biztosan lelki eredetű - mondja az... Tovább

Fülszöveg

Sokan vannak akik nem hisznek a varázslatban, akiket nem érdekel a karma vagy a számmisztika. Ricsi, az író is éppen ilyen. Ám amikor az orvosok nem tudnak segítem kínzó hasfájásán, elkeseredésében mégis parapszichológushoz fordul. A probléma megoldása érdekében hipnózisban vissza kell utaznia az időben.
Ricsi a rendelőből a középkori Sienába jut, ahol papokkal örömlányokkal, boszorkányokkal találkozik és az inkvizícióval is szembekerül. Útja során kiderül, hogy ami után kutat, nem más, mint az élet megoldóképlete. Ez a számsor a születési dátumból könnyen kiszámítható, megoldást kínál az érzelmi és az anyagi problémákra, sőt a betegségekre is. Mindenkinek van Omyno-kódja, akár tudomást vesz róla, akár nem, és Ricsi feladata, hogy megírja, hogyan kell használni. Ezt az útmutatót tartja most az olvasó a kezében.
Salinger Richárd 2002-ben érdeklődése a gondolkodási rendszerek felé fordult, megalapította az Omyno Központot, és több könyvet is publikált a témában. Salinger Richárd... Tovább

Salinger Richárd

Salinger Richárd műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Salinger Richárd könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem